« autosommen | Strijd op ‘t Strand »

Wiskundetovenaar

wiskundetovenaarPrijs: € 1,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 6+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (6 stemmen)

Loading...

Download:

Je kind zal met wiskundetovenaar het geweldig vinden om wiskundesommen te doen – omdat dit een spel is – compleet met niveaus, doelstellingen, leuke afbeeldingen en muziek. Je kind kan alle elementaire wiskundesommen oefenen en jij, als ouder, kan instellen welke sommen gedaan moeten worden.

Belangrijkste functies:
* 9 verschillende grafische niveaus met leuke muziek en geluiden.
* Taakconfiguratie – gemakkelijk, maar krachtig – om je te helpen in te stellen wat je kind zal oefenen – gebaseerd op zijn/haar leeftijd en vaardigheden.
* Sectie voor ouders – met gedetailleerde resultaten – zul je weten hoeveel taken je kind heeft afgerond en je kunt zelfs zien welke taken je kind fout heeft afgerond.
* Wij motiveren niet alleen om te leren, maar om door te gaan met extra taken. Bij elk niveau dat wordt ontgrendeld, kan je kind 3 bekers krijgen (Brons, Zilver, Goud).

We hebben wiskundetovenaar ontwikkeld met de hulp van kinderen en leraren. Kinderen hebben ons geholpen om het leuk te maken en leraren hebben ervoor gezorgd dat het vanuit educatief oogpunt correct is.

Tips:
– Je kan het spel resetten naar een standaard status. Dit is handig als je het spel wil proberen voordat je het aan je kind geeft, of als je je kind opnieuw wil laten beginnen (mogelijk met een andere snelheid)
– De speelsnelheid kan ingesteld worden in de sectie ‘Ouders’

Afbeeldingen:
wiskundetovenaar1 wiskundetovenaar2 wiskundetovenaar3 wiskundetovenaar4 wiskundetovenaar5

TAGS: