« Naar Het Oogziekenhuis | RomPomPom – Ik leer letters »

Wander weet de weg

Prijs: € 5,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (10 stemmen)

Loading...

Download:
Wander weet de weg - Rkade

Hoi, ik ben Wander. Je kunt mij op je iPad zetten en me elke route in Nederland vragen. Echt waar! Van elke plaats naar elke plaats laat ik je zien hoe we moeten rijden. En dan vertel ik je ook nog over allerlei bijzondere plaatsen die we onderweg tegenkomen.

Voorlezen wordt ontdekken.
Wander Weet De Weg is een iPad app die kinderen van vier tot zeven jaar de mogelijkheid geeft om spelenderwijs Nederland te ontdekken. Alle plaatsnamen van Nederland kunnen gekozen worden als start- en eindpunt voor een route, die vervolgens op de landkaart getoond wordt.
Omdat er zoveel nieuwe dingen voorbij komen is de app opgezet om voor te lezen en samen te ontdekken.
Neem kinderen mee naar de plaats waar je gestudeerd hebt. Waar opa en oma wonen. Of een punt waar je vaak voorbij komt. Geloof ons gerust: de locaties die voorbij komen in het verhaal en de achtergronden erbij zullen niet alleen kinderen verbazen…

Wander weet de weg is een Nederlands kinderboek dat ontstaan is in een samenwerking tussen Janko Elstgeest en Rens Lensvelt. Samen wilde ze kinderen helpen bij het leren van de topografie van Nederland op een leuke en vernieuwende manier.

Kenmerken:
– 200+ Locaties in beeld en tekst.
– Alle Gemeentes in Nederland.
– Uren (voor)lees plezier.

Afbeeldingen:

TAGS: ,