« Prinses Arabella wil spelen Plus | TafelsOefenenNu »

Team Umizoomi Carnival HD

umizoomiPrijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (4 stemmen)

Loading...

Download:

Het is het Umi alarm! Team Umizoomis vriend Jake is z’n knuffel, Bunny, kwijtgeraakt op de kermis. Team Umizoomi, het is tijd voor actie! In deze app zoekt het Team over de hele kermis naar Bunny. Ze zoeken bij de vogelshow, de draaimolen en zelfs bij het reuzenrad. Kun jij Team Umizoomi helpen bij het vinden van Jake’s knuffel?

Kenmerken:
VOLG TEAM UMIZOOMI TIJDENS DIT AVONTUURLIJKE VERHAAL! Sla de pagina’s om en volg het avontuur op de kermis met de echte stemmen van Team Umizoomi! De tekst van het verhaal licht op terwijl het opgelezen wordt. Je kan de gesproken tekst ook uitzetten en het verhaal zelf lezen. Help het Team bij de zoektocht naar Bunny en onderweg kun je minigames spelen waarin je leert over patronen, vormen, visuele herkenning en meer! Zoek personages en objecten die speciaal oplichten. Tik met je vinger om met Team Umizoomi te communiceren en om verrassende animaties te zien!

MAAK JE EIGEN KERMIS STICKERSCÈNE!
Kies een kermisachtergrond. Voeg dan Milli, Geo of Bot en andere leuke kermisitems toe aan jouw scène. Tik met je vinger op je stickers om de animatie te zien! Maak een foto om het in jouw fotoalbum te bewaren. Daarna kun je je foto naar je vrienden en familie sturen.

SPEEL HET BALLON-PRIK KERMISSPEL!
Speel het ballon-prik kermisspel! Prik zoveel mogelijk ballonnen lek voordat de tijd op is! In level 1 prik je zoveel mogelijk ballonnen lek van welk type dan ook. In level 2 is er kleurherkenning – prik alle ballonnen met één kleur (rood, blauw, groen of geel) lek. In level 3 is er vormherkenning – prik alle ballonnen met dezelfde vorm (vierkant, driehoekig of een circel) lek. In level 4 werk je met groepjes – prik alle ballonnen in groepjes van twee, drie of vier lek. Elke keer dat je het spelletje speelt veranderen de kleuren, vormen en groepjes!

GA VERDER WAAR JE GEBLEVEN BENT De app onthoudt waar je voor het laatst gebleven bent met lezen en onthoudt ook welke stickers je hebt geplaatst, zelfs als je de app afsluit. EEN VERHAAL MET BETROKKENHEID EN PRACHTIGE KUNST EN GELUID! De app heeft een originele muziekbegeleiding en meer dan 100 leuke animaties.

Afbeeldingen:
umizoomi1 umizoomi2 umizoomi3 umizoomi4 umizoomi5

TAGS: ,