« Toca Hair Salon – Christmas Gift | Jop gaat slapen »

Super Spelling

Prijs: € 1,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (6 stemmen)

Loading...

Download:

Super Spelling is een leuk leerspel voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Super Spelling heeft de gameplay van arcade game, waarin beloningen en prestaties centraal staan. De bedoeling is zoveel mogelijk games te unlocken en een zo hoog mogelijke score te halen.

Alle woorden in het spel worden ondersteund door een afbeelding. Het doel van de app is om de afbeelding te herkennen en het woord te spellen met de letters uit het alfabet. Het spel bestaat uit 4 levels van 15 games en iedere game bevat 3 woorden.

Het is de bedoeling om woorden te maken bij de afbeeldingen die je ziet. Sleep de juiste letter in het juiste vakje onder de afbeelding. Om het iets makkelijker te maken voor de jongste spelers kunnen de letters en de vakjes een kleurtje krijgen. Naarmate het spel vordert worden de woorden moeilijker. De moeilijkheidsgraad van de woorden in ieder level sluit aan bij de taalmethode die kinderen op de basisschool volgen.

Via de instellingen kan de app worden aangepast aan eigen voorkeuren. Hier kun je de kleurenhulp aan of uit zetten. Ook kan je instellen of het inschakelen van de letterhulp van invloed is op de score. Je kunt zelfs het spel compleet spiegelen. Zo spelen linkshandige kinderen net zo makkelijk.

Ieder spel start met 3 sterren. Als je een foutje maakt gaat er een ster van je score af. Ook het inschakelen van letterhulp kan je een ster kosten. De speler met de meeste sterren wint natuurlijk!

De makers van Super Spelling zitten ook op facebook en twitter, volg ze om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en apps.

Afbeeldingen:

TAGS: ,