« Jop gaat slapen | Toca Kitchen »

Super Spelling Winter NL

Prijs: € 1,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen)

Loading...

Download:

Super Spelling Kerst is de speciale kerst editie van Super Spelling, het leuke leerspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook hier moeten de kinderen zoveel mogelijk woorden maken van de letters uit het alfabet. Dit spel bevat een extra level met leuke kerst en winter woorden.

Alle woorden in het spel worden ondersteund door een afbeelding. Het woord onder de afbeelding moet juist worden gespeld. Het spel bestaat uit 4 levels van 15 games en iedere game bevat 3 woorden. Super Spelling Kerst editie bevat bovendien een extra level met kerst- en winterwoorden.

Het is de bedoeling om woorden te maken bij de afbeeldingen die je ziet. Sleep de juiste letter in het juiste vakje onder de afbeelding. Geef de vakjes een kleurtje, om het iets makkelijker te maken. Dit hulpmiddel kan door de oudere kinderen worden uitgezet.

Het spel begint met 3 letterwoorden en eindigt met woorden van 6 letters en 2 lettergrepen. De moeilijkheidsgraad van de woorden in ieder level sluit aan bij de taalmethode die kinderen op de basisschool volgen.

Via de instellingen kan de app worden aangepast aan eigen voorkeuren. Je kunt het spel compleet spiegelen. Zo spelen linkshandige kinderen net zo makkelijk. Ook letterhulp, kleurenhulp en de lampjes kunnen worden aan- en uitgezet in de kerst edite van Super Spelling.
Deze speciale versie van Super Spelling heeft hoge resolutie graphics en een extra kerstlevel met leuke kerst- en winterwoorden. Daardoor heeft deze app niet 180 maar 225 woorden om mee te spelen.

Ieder spel start met 3 sterren. Als je een foutje maakt gaat er een ster van je score af. Ook het inschakelen van letterhulp kan je een ster kosten. Heb je geen drie sterren gehaald, dan kan je het natuurlijk nog een keer proberen!

Afbeeldingen:

TAGS: ,