« Jungle Meetkunde | Sprookjesboom: Assepoester »

Sprookjesboom: Draak

eftelingdraakPrijs: gratis  € 1,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (9 stemmen)

Loading...

Download:

Er gebeuren vreemde dingen met de schat van Draak. Munten verdwijnen en iemand ligt op de loer om die prachtige schatkist te stelen. Help Draak mee met het bewaken van zijn schat. Of ben jij misschien de dief die de schat probeert te pikken?

Speel alle spelletjes achter elkaar of kies ervoor ze los te spelen. Iedere ronde worden de spelletjes iets moeilijker. Sprookjesboom Draak biedt eindeloos veel speelplezier in de vertrouwde en veilige Sprookjesboom omgeving.

Spelletjes:
– Vuurspuwen: Een dief probeert de schat te stelen! Spuw vuur en houd hem op tijd tegen. Vuurspuwen doe je door te blazen in de microfoon.
– Hengelen: Pak de schatkist af, maar wees voorzichtig… maak Draak niet wakker. Probeer de schatkist zo voorzichtig mogelijk op te tillen binnen de tijd.
– Vliegen: Er zijn munten uit de schatkist verdwenen. Vlieg door de lucht en verzamel alle munten voordat de tijd op is.
– Schatkist: De kist is leeg, gelukkig zijn de kabouters er om je te helpen. Ze geven je munten om de schatkist zo snel mogelijk weer te vullen.

De app is zelfstandig te spelen door kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Afbeeldingen:
eftelingdraak1 eftelingdraak2 eftelingdraak4 eftelingdraak3