« Vlinder heeft vlinders in haar buik | TafelFlitser Pro »

Spelling-app Taal actief

spelling-appPrijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 7+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (5 stemmen)

Loading...

Download:

WOORDJES LEREN SPELLEN IN GROEP 4 EN BEGIN GROEP 5
Wilt u uw kind extra laten oefenen met spelling? Ontdek de spelling-app van Uitgeverij Malmberg. Speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 4 en 5.

THUIS SPELENDERWIJS BETER SPELLEN
De nieuwe spelling-app is net een game, die kinderen leert woorden correct te schrijven. Door de geluiden en de animaties en doordat er punten te verdienen zijn, vergeet uw kind dat het aan het leren is. Zo wordt uw kind spelenderwijs beter in spelling.

SPELLING OEFENEN IN DE STIJL VAN TAAL ACTIEF
Spelling-app Taal actief sluit aan op het onderdeel spelling uit de methode Taal actief van Malmberg. De aangeboden categorieën, strategieën en regels komen overeen met hoe de kinderen ze op school krijgen aangeboden. Gerrit, het karakter uit deze methode, is gastheer in de app. Het wedstrijdelement is volop aanwezig en kinderen voelen zich uitgedaagd. Uw kind scoort punten met goed gespelde woorden en wordt beloond met sterren en grappige animaties.

SPELLINGVAARDIG
De app omvat alle spellingcategorieën uit groep 4 en past zich aan het niveau van uw kind aan. Uw kind kan zelfstandig oefenen en stap voor stap grenzen verleggen. Desgewenst met tekst en uitleg. Want als uw kind hulp nodig heeft, biedt de app assistentie met een hulpkaart. Bovendien brengt de app spelfouten in kaart en past het de oefeningen hierop aan.

SPELLING OEFENEN MET DE KWALITEIT VAN MALMBERG
Malmberg is al meer dan 100 jaar een betrouwbare partner voor het onderwijs. We ontwikkelen praktische leeroplossingen die in de lespraktijk zijn getoetst. En we bieden keuze uit een breed aanbod van leermiddelen, op papier én digitaal. Voor school en thuis.

Afbeeldingen:
spelling-app1 spelling-app5 spelling-app4 spelling-app3 spelling-app2

TAGS: ,