« Visual Timer + Time Timer PRO | Jumbo Autobingo »

Speciale Woorden

Prijs: € 12,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (10 stemmen)

Loading...

Download:

Speciale Woorden leert kinderen geschreven woorden te herkennen, door gebruik te maken van plaatjes en geluiden, op de iPhone, iPad of iPod touch. Speel samen met Uw kind in een tempo dat geschikt is voor hun vaardigheden. U kunt het programma persoonlijk maken door het anders sorteren, verwijderen en toevoegen van Uw eigen woorden, plaatjes en geluid, met de mogelijkheid om op eenvoudige manier te synchroniseren met Uw andere Apple apparaten.

Speciale Woorden is een interactieve toepassing die kinderen in staat stelt in hun eigen tempo te leren, en is ontworpen onder intensieve samenwerking van ouders, kinderen en pedagogen. Met een eenvoudig en intuïtieve bediening, heeft Speciale Woorden aangetoond toegankelijk te zijn voor en de aandacht vast te houden van kinderen met problemen zoals het syndroom van Down, autisme, slechte fijne motoriek, gehoorbeperkingen en andere leerproblemen, alsmede aantrekkelijk te zijn voor kinderen met een gewone ontwikkeling.

Speciale Woorden is geschikt voor gebruik op thuis en op school, en in therapeutische sessies en heeft 96 geschreven woorden die kinderen gebruiken in hun eerste vocabulaire. Het is inclusief bijbehorende plaatjes, geschreven en gesproken woorden, in 13 talen: Nederlands, Vlaams, Engels (Amerikaans, Brits en Australisch), Catalaans, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Spaans, Turks en Zweeds. U kunt eenvoudig woorden vervangen en de audio opnemen in andere talen, die Uw kind gebruikt. U kunt snel meer woorden, plaatjes en geluiden toevoegen voor familieleden, vrienden, en bekende voorwerpen, om de interesse van Uw kind te verhogen en de leesvocabulaire verder uit te breiden.

De woorden en plaatjes die door Speciale Woorden geleverd worden zijn dezelfde woorden die in de leesbronnen “See and Learn” van “Down Syndrome Education International” gebruikt worden, en deze applicatie kan gebruikt woorden ter aanvulling op de papieren versie van hun “See and Learn” activiteiten.

Afbeeldingen:

TAGS: ,