« Wander weet de weg | Kinderbijbel »

RomPomPom – Ik leer letters

Prijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (16 stemmen)

Loading...

Download:

Rompompom ik leer letters is een educatieve app voor de iPad en iPhone, speciaal gemaakt voor kinderen van groep 1 en 2 die letters willen leren. Heel veel kleuters zijn intensief met letters bezig. Een op de tien leert zichzelf lezen. Met deze leuke, kleurrijke app leren kleuters spelenderwijs letters herkennen. De app bestaat uit drie gevarieerde spellen, elk op drie niveaus. Spel 2 en 3 zijn via in-app purchase aan te schaffen.
Rompompom ik leer letters is gemaakt door uitgeverij Zwijsen, de grootste educatieve uitgeverij op het gebied van leren lezen. De producten van Zwijsen sluiten aan bij de lesmethoden en gebruiken de letters, zoals ze op school geleerd worden.

Spelenderwijs letters leren
Spel 1: Waar hoor je de letter?
Het eerste spel toont een letter met drie verschillende afbeeldingen. Via audio worden de letters en woordjes uitgesproken. Waar hoor je deze letter vooraan? n: voet, mes, net. De kleuter moet goed luisteren en het juiste plaatje aantikken. De vrolijke, kleurrijke afbeeldingen en de drie verschillende niveaus weten kinderen steeds weer te prikkelen.

Spel 2 (te verkrijgen via in-app purchase):
Schudt de letter in het goede bakje.
Dit uitdagende behendigheidsspel toont een letter die naar beneden valt. Onderin staan drie bakjes met verschillende letters. Welke letter is hetzelfde? Beweeg je tablet van links naar rechts, zodat de letter in het juiste bakje valt. Ook hier zijn drie verschillend niveaus te spelen.

Spel 3 (te verkrijgen via in-app purchase):
Wat hoort er niet bij?
Wat hoort er niet bij? Kijk goed! Welke letter is anders? Schuif die letter met je vinger weg. Ook hier zijn drie verschillende niveaus te spelen.

Afbeeldingen:

TAGS: