« Fresh – Quiz voor kinderen over groenten en fruit | Toca Cars »

Rekenhulp 1

rekenhulp1Prijs: € 0,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 6+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (3 stemmen)

Loading...

Download:

Rekenhulp 1 biedt kinderen ondersteuning bij het leren (hoofd)rekenen op de basisschool. De verschillende oefeningen en toetsen met optel- en aftreksommetjes zijn per cijfer gerangschikt.

Alle sommen voor alle cijfers zijn in deze versie van Rekenhulp 1 beschikbaar, er zijn geen additionele aankopen noodzakelijk.

Rekenhulp 1 bevat oefeningen en toetsen met optel- en aftreksommetjes op basis van de cijfers 1 t/m 10. Het niveau van de sommetjes wordt bij het doorlopen van de verschillende oefeningen en toetsen steeds hoger.

De oefeningen beginnen bij het cijfer 1, de toetsen worden toegankelijk na het succesvol afronden van de oefeningen. Vervolgens worden na het succesvol afronden van de toetsen de oefeningen van het volgende cijfer toegankelijk. Dit gaat zo verder t/m het cijfer 10 waarna de oefeningen en toetsen op basis van alle cijfers van 1 t/m 10 toegankelijk worden.

De verschillende niveaus kunnen in een zelf te kiezen tempo worden doorlopen. Via het instellingen menu kunnen het aantal sommetjes per oefening en toets worden opgegeven. Het is ook mogelijk om de maximale tijd per som (alleen bij toetsen) in te stellen.

Veel reken plezier met rekenhulp 1!

Afbeeldingen:
rekenhulp1-1 rekenhulp1-2 rekenhulp1-3rekenhulp1-4 rekenhulp1-5