« Glitterfraai | Victor wil spelen »

De puzzel van Fred

fredpuzzelPrijs: € 0,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 1+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (4 stemmen)

Loading...

Download:

U kunt samen met uw kinderen puzzelstukjes in elkaar leggen en leuke plaatjes maken waaruit verrassende animaties ontstaan. De puzzel van Fred bestaat uit 15 puzzels en games.
De puzzel van Fred heeft twee verschillende niveaus: een eenvoudig niveau met drie stukjes voor de allerjongsten, en een ander niveau met negen stukjes voor de meer ervaren puzzelaars. Voor de wat oudere kinderen is er zelfs een leuk geheugenspel, met veel blije afbeeldingen met aantrekkelijke thema’s. De app heeft een eenvoudige en kindvriendelijke interface – je sleept het puzzelstukje gewoon naar de juiste plek en het past. Er is zelfs een hulpfunctie die laat zien waar het stukje geplaatst moet worden. En er zijn geluidseffecten en achtergrondmuziek, die echter ook uitgeschakeld kunnen worden.
De puzzel van Fred is een perfecte eerste puzzel-app voor uw kinderen.
In de app zitten geen verborgen advertenties, verkoop of links waar uw kind op zou kunnen drukken. De app heeft een eenvoudige, kindvriendelijke interface. En je krijgt geen stress van deze app – de kinderen maken de puzzel zelf in hun eigen tempo.
De app is vooral bedoeld voor kinderen van 1 tot 3.

Afbeeldingen:
fredpuzzel1 fredpuzzel2 fredpuzzel3 fredpuzzel4 fredpuzzel5

TAGS: