« Victor wil spelen | Little Digits »

Ontdek met Piraten

ontdekpiratenPrijs: gratis / in app aankopen
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (25 stemmen)

Loading...

Download:

ONTDEK HET PIRATENEILAND EN HELP KAPITEIN BARENBOOS VAN HET EILAND AF TE KOMEN!

In dit educatieve spel worden de jonge schatzoekers aangemoedigd om te ontdekken en te verkennen. Een uitdagende omgeving staat voor hen klaar. Volg het spoor op de schatkaart richting de aangekruiste plek. 9 uitdagingen staan klaar voor de kinderen om te spelen en te leren.

Ontdek met piraten’ biedt 9 gratis games in 1, met oplopende moeilijkheidsgraden. Dit is een totaal nieuwe manier van spelend leren waarbij de speelervaring en plezier van het kind centraal staat. Ontdek op een vernieuwende manier omgaan met uitdagingen en verdien sterren het oplossen van elke uitdaging. Heb je flink wat sterren verzameld? Dan heb je wellicht genoeg voor het eerste stuk van je PIRATENDIPLOMA!

Ontdek met Piraten is vormgegeven door de beste artiesten uit bekende animatiestudios en de muziek geschreven door bekroonde componisten, teneinde een uitmuntende kwaliteit te bieden.

Unieke kenmerken:
* Nederlands gesproken
* 9 Gratis uitdagingen met oplopende moeilijkheidsgraad
* Na het behalen van een stukje ster, kun je altijd door naar de volgende uitdaging mocht het te moeilijk worden
* Op de schatkaart kun je van uitdaging naar uitdaging navigeren
* Beloning voor goede presentaties door middel van sterren
* Verzamel het piratendiploma bij elkaar
* Speel en leer op verfrissende wijze
* Unieke mogelijkheid voor ouders om IN de game de voortgang van de kinderen te volgen!

Ontdek met piraten is onderdeel van een serie van onderwijs vervangende spellen waarbij kinderen lesmateriaal op een revolutionaire wijze tot zich nemen.

**********************
Speciaal voor ouders is er een gratis oudermenu beschikbaar IN het spel. Via dit menu zijn er extra mogelijkheden beschikbaar zoals het beheren van de profielen, aanpassen van het geluid en het volgen van uw kinderen.
U kunt zo zien hoe lang ze gespeeld hebben of op welk onderdeel de meeste progressie gemaakt is, elk moment van de dag !
Geen noodzaak tot aanmelden of een externe website openen, het oudermenu zit in de game zelf (achter het ouderslot, het kompas)
**********************

Afbeeldingen:
ontdekpiraten3 ontdekpiraten2 ontdekpiraten1