« Het lettercircus | mama kwijt HD »

Music Color

Prijs: € 4,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 2+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (25 stemmen)

Loading...

Download:

KENMERKEN:
· 540 kleurrijke realistische plaatjes.
· 5 roterende plaatjes voor elk item.
· 44 complete klassieke muziek stukken.
· Inclusief een kleur-matching game.
· Ontdek meer functies in het instellingenmenu.

Als je kleine kinderen hebt die net beginnen om dingen als kleuren te leren, weet je misschien niet wat de beste manier is om ze de kleuren van de wereld te leren. Dat is nu voorbij, want de beste manier is met “Music Color” voor je apparaat met aanraakgevoelig scherm.

Music Color” is bijna levend. Het is een ongelooflijke combinatie van een kindvriendelijke interface, verbazingwekkende beelden en klassieke muziek. Die drie elementen werken samen om tot een spectaculair product te komen dat uniek is in de App Store.

Het enige doel van deze app is om te onderwijzen. Om meer specifiek te zijn, het onderwijst uw kinderen in een zeer specifiek gebied – kleur. Bij het openen van de app krijgen ze een palet aan kleuren te zien. Tap gewoon op een willekeurige kleur die je mooi vindt en je gaat op in de wereld van die kleur.

Laten we bijvoorbeeld blauw nemen. Tap op blauw en je zal objecten in cartoon-stijl zien die je met die kleur kan associëren, zoals de oceaan, of een blauwe paraplu. Er zijn 9 objecten voor elke kleur. Als je op een object tapt wordt je meegenomen op een reis rond de wereld met spectaculaire foto’s van de plaats waar deze objecten worden gevonden.

Niet alleen je kinderen zullen het het geweldig vinden, maar je mond zal letterlijk open vallen van verbazing als je een aantal van de foto’s ziet. En voor elk object zijn er 5 foto’s. Dus reken maar uit, 12 kleuren, 9 objecten per kleur en 5 foto’s per object, dat zijn maar liefst 540 ongelooflijke foto’s!

Deze app zal u net zo zeer, of zelfs meer, vermaken als uw lerende kind. Met zo veel geweldige foto’s om te ontdekken, zult u leuk vinden om naast uw kind te zitten om ze te laten zien waar het allemaal om gaat met kleuren.

Afbeeldingen:

TAGS: ,