« TafelTrainerJunior | Topo Nederland HD »

Mus op het net

Prijs: € 0,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 7+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen)

Loading...

Download:
Mus op het net - Books2download

Mus op het net is een leesboekje op rijm voor beginnende lezers (AVI M4).
Mus op het net is geschikt voor kinderen die ongeveer één jaar leeservaring hebben. In Nederland is dat groep 4, in België het tweede leerjaar. Natuurlijk kunnen ook oudere kinderen plezier hebben met dit leesboekje. Veel oefenen met lezen is belangrijk. Dat kan nu ook digitaal! Als uw kind moeite heeft met lezen, lees het dan samen. U kunt om beurten een paar regels hardop lezen en uw kind bij moeilijke worden helpen. Omdat dit boekje bedoeld is om zelf te lezen is er opzettelijk geen optie om voor te laten lezen. Daarin onderscheidt het zich van digitale prentenboeken.

Het verhaal:
Muis gaat op reis en Mus blijft alleen thuis. Dat vindt Mus niet zo fijn. Ze zal haar vriend Muis missen. Daarom leert Muis hoe Mus hem een mail kan sturen.

Thema:
Alle boekjes van Mus hebben een educatief thema. In dit deel staat het gebruik van internet centraal. Op een grappige, eenvoudige manier leren kinderen tijdens het lezen over e-mail, surfen, chatten, gamen en internetverslaving. Mus heeft tegen haar verslaving een goede oplossing gevonden!

Tekst:
Rian Visser heeft meer dan 60 kinderboeken op haar naam staan. Ze schrijft veel voor allereerste lezers.

Illustraties:
Alex de Wolf maakte de prachtige tekeningen van Mus.

Afbeeldingen: