« Heksje & Willem | Klokkijken Lite »

Montessori rekenen: Vermenigvuldigen

montessori-vermenigvuldigenPrijs: € 4,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 6+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (4 stemmen)

Loading...

Download:

Een diepgaande, stapsgewijze aanpak van vermenigvuldigen.”Montessori rekenen: vermenigvuldigen” is ontwikkeld door leerkrachten en prijswinnende app-ontwikkelaars en biedt een diepgaande, stapsgewijze aanpak van vermenigvuldigen met fundamentele Montessori-materialen: het vermenigvuldigingsbord, het fichesspel en het telraam. De app presenteert ook de tafels van vermenigvuldiging en veelvouden, en is onderdeel van een reeks apps die ontworpen is om kinderen te leren rekenen en ervan te gaan houden.

Aangeraden leeftijd : 6 tot 10 jaar

Functies:
· Ons exclusieve Dynamische progressie-algoritme om de voortgang van ieder kind te volgen.
· Vier vooraf bepaalde niveaus.
· Kleurgecodeerde plaatswaarden om ervoor te zorgen dat kinderen gemakkelijk duizendtallen, honderdtallen, tientallen en eenheden kunnen identificeren.
· Een ‘Monsterlab’ voor extra plezier en motivatie.
· ‘Geavanceerde instellingen’ met nog meer opties.
· Een gedetailleerde ‘Opmerking voor de ouders’ waarin de pedagogiek achter elk spelletje wordt uitgelegd.- Vier activiteiten om de concepten onder de knie te krijgen: het vermenigvuldigingsbord, het fichesspel, het telraam en de magische lei.
– Een werkset met 4 activiteiten: samenstellen van grote getallen met de fiches en het telraam, de tafels van vermenigvuldiging en veelvouden.
– Een “”playbox”” met 3 spellen om te oefenen en te spelen: Ontbrekende getallen, Wis Quiz en Bubbelspel- HD-graphics
– Compatibel met smartphones & tablets·

Talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Spaans, Japans, Chinees, Portugees, Russisch, Zweeds, Traditioneel Chinees, Turks, Deens en Koreaans

We nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. Bij het gebruik van onze app zal uw kind de volgende dingen nooit tegenkomen:
* reclame
* in-app aankopen
* links naar sociale netwerken
* aanvragen naar persoonsgegevens

Afbeeldingen:
montessori-vermenigvuldigen1 montessori-vermenigvuldigen2 montessori-vermenigvuldigen5 montessori-vermenigvuldigen4 montessori-vermenigvuldigen3