« Toca Kitchen | Rekenrek voor iPhone »

Lisa & Lilly Een Bijzondere Schat

Prijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (6 stemmen)

Loading...

Download:

Lisa en Lilly de populaire prinsessentweeling bekend van oa hun stationerylijn gaan digitaal!
In dit gloednieuwe prentenboek gaan Lisa en Lilly samen met hun wolkenhondje Dottie, elfjeskat Lotje en paarse vogeltje Pip op zoek naar een echte schat. Maar bestaat deze schat wel echt?
Het prentenboek zit boordevol interactieve features, animaties en bevat tevens educatieve elementen in de vorm van puzzels en zoekplaatjes.

Kinderen zullen urenlang plezier beleven aan het boek dat op diverse manieren gelezen kan worden.
Zo kan er ingesteld worden of je zelf wilt lezen of voorgelezen wilt worden. Of je kunt kiezen om alleen de prachtige illustraties te bekijken en te spelen met een drijvende Dottie. Ontdek een springende dolfijn, gooi eens een kikker in het water of help Dottie de bottenpuzzel op te lossen!
Weet je nog niet wie Lisa en Lilly zijn? Geen probleem! In de gratis “Ontmoet Lisa en Lilly” app maak je kennis met deze vrolijke tweeling en hun grappige huisdieren!

En voor de memory fans is er een Lisa en Lilly memoryspel verkrijgbaar.

Kenmerken:
* Speciale interactieve features: op elke pagina is er iets leuks te doen! Laat Dottie kwispelen, gooi een kikker in het water, ontdek de springende dolfijn, zoek Lotje en nog veel meer!
* Animatie: verschillende pagina’s bevatten animatie waardoor het verhaal nog meer gaat leven! Lisa en Lilly rijden in een auto, zitten in het vliegtuig en Dottie en Pip vliegen echt!
* Educatief: speciaal voor de woordenschat van kinderen van 6 jaar is er een lijstje met spulletjes die ze moeten inpakken. Deze spulletjes kunnen met de vinger in de koffer gedaan worden en teglijkertijd leren ze woorden zoals bal, boek en pop. Voor de coordinatie is er de bottenpuzzel. Sleep de puzzelstukjes in de stippellijnfiguur.
* Met handige pagina selectie en menu waarin je kunt zien wat er te doen is op elke pagina.
* Geschikt vanaf 3 jaar.
* Voor jongens en meisjes die van een spannend avontuur houden.

Afbeeldingen: