« Pim en Pom op Safari | Ik ben astronaut »

Week planner for Kids

Prijs: € 1,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (12 stemmen)

Loading...

Download:

Stelt je kind vaak vragen als: “Ga ik vandaag naar school?” “Heb ik zwemles vanmiddag?” of “Hoeveel nachtjes slapen is het nog voordat we naar opa en oma gaan?” – De app Week planner for kids is het antwoord op al die vragen en nog veel meer. Een speelse en educatieve weekkalender voor je kind!

De Week planner for kids app helpt kinderen vanaf 3 jaar met de structuur van de dag en de week. Aan de hand van duidelijke iconen wordt deze structuur zichtbaar gemaakt. Door de iPad app te gebruiken leren kinderen sneller te begrijpen welke routines er zijn en welke speciale activiteiten er gepland zijn. Je kind leert hierdoor al spelenderwijs plannen en keuzes maken.

De dagen van de week hebben ieder een eigen kleur en worden uitgesproken wanneer op de naam van de dag wordt geklikt. De app werkt met een set universele iconen die staan voor een groot aantal activiteiten. Deze iconen hebben ieder een bijbehorend geluidje. Je kind kan ook zelf iconen maken door ze te tekenen, een tekst te schrijven of door een foto te importeren. Door middel van een aantal weericonen kan aangeven worden welk weer het die dag is. Daarnaast kan met een beloningsicoon een bepaalde prestatie worden beloond. De iconen worden met de vinger in de agenda gesleept. Zo krijgen ze een eigen, overzichtelijke weekagenda!

Gebruik van de Week planner for kids app leert kinderen:
de namen van de weekdagen te onderscheiden;
inzicht te krijgen in de dag- en weekindeling;
weersomstandigheden te onderscheiden;
hun dag en week zelf te plannen;
zelf een beloningsstructuur bij te houden

Samen met je kind de week doornemen. Gezellig op de bank voor het eten of in bed voor ze gaan slapen. De Week planner for kids app geeft kinderen jaren plezier met een educatief element!

Afbeeldingen: