« Rupert | Tafels »

kan ik er ook nog bij

Prijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (3 stemmen)

Loading...

Download:

Het populaire boek Kan ik er ook nog bij? van Loek Koopmans is nu ook als app verkrijgbaar. Dit prachtige wintersprookje is weergegeven in 3D met echt vallende sneeuw, waardoor je bijna het gevoel krijgt dat je zelf in het bos loopt.

Als een oude houthakker in het bos zijn want verliest, vormt die voor muisje Knibbelfijn en zijn vriendjes in de sneeuw een fijn onderdak. Een voor een komen ze aangelopen en kruipen ze in de want. Het lijkt wel of die steeds groter wordt! Samen hebben ze het heel gezellig in hun huisje, tot het hondje van de oude man terugkomt…

De verschillende variaties van een winters bos zijn in zachte kleuren geaquarelleerd en dat zorgt samen met de vallende sneeuwvlokken voor een bijzonder sfeervolle app. De warme voorleesstem maakt Kan ik er ook nog bij? tot een boek dat je kind steeds opnieuw wil lezen. Ook leuk om zelf voor te lezen!

Kenmerken:
• 3D-effect
• Echt vallende sneeuwvlokken
• Bij het kantelen van de iPad zie je nog meer van de plaat
• Swipe op de bewegende dieren om ze terug te zetten of sneller te laten lopen
• Kiezen voor voorgelezen worden of zelf (voor)lezen
• Kiezen voor geluiden aan of uit

Een kwaliteitsprentenboek van Orange Books, geschreven en geïllustreerd door Loek Koopmans.
Kan ik er ook nog bij? werd in 1990 voor het eerst uitgegeven door Uitgeverij Christofoor en beleefde sindsdien vele herdrukken. Het boek is nog steeds verkrijgbaar in de boekhandel. Kan ik er ook nog bij? werd bekroond met de Pluim van de maand en wordt al meer dan 20 jaar gelezen door kinderen in vele Europese landen. Ook in Japan en de USA vindt de aquareltechniek van Loek Koopmans – zorgvuldig opgebouwd uit vele lagen, waardoor rijke kleuren ontstaan – aansluiting bij jonge kinderen.

Afbeeldingen:

TAGS: