« de tuin van nijntje | Maan roos vis letterlegger »

Kaatjes Tralalaatjes

Prijs: € 3,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (5 stemmen)

Loading...

Download:

De eerste app van Kaatje, het immens populaire vriendinnetje van de jongste Ketnetters, is er! Met de app van Kaatjes Tralalaatjes kunnen je kinderen ook op de iPad, iPhone of iPod Touch de avonturen van Kaatje, Kamiel & Viktor beleven, of aan de slag gaan met de talloze doe- en speelactiviteiten die de creativiteit van de kleintjes zal stimuleren.
De app van Kaatje is opgebouwd rond drie tot de verbeelding sprekende thema’s en zal regelmatig aangevuld worden met extra thema’s:
– Koningin Kaatje – reeds geïnstalleerd bij aankoop
– Mama Kaatje – via in-app aankopen
– Cowboy Kaatje – via in-app aankopen

Kaatjes Tralalaatjes, altijd en overal spelen en kijken…
Elk thema in de app van Kaatjes Tralalaatjes zit boordevol spelletjes en activiteiten voor de kleintjes. Zo kan je een avontuur van Kaatje en haar vriendjes bekijken waar en wanneer je maar wil. De filmpjes worden lokaal opgeslagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over 3G- of wifi-verbinding, wanneer de kids genieten van Kaatjes Tralalaatjes. Bovendien is de bediening helemaal op kindermaat, met één aanraking op het scherm pauzeer of herstart je het filmpje.

Naast een filmpje bevat elk thema ook verschillende doe-activiteiten waarmee de kinderen zelf naar hartenlust met Kaatje aan de slag kunnen:
– Toneeltje spelen: In dit spelletje bestuur jij Kaatje en haar vriendjes. Kies één van de verschillende decors, plaats de figuren en maak zelf een verhaaltje. verhaaltje klaar, dan kan je het nadien aan iedereen laten zien. De creativiteit van je kids wordt enorm gestimuleerd.
– Teken- en kleurboek: Verschillende tekeningen, die helemaal aan het thema zijn aangepast, staan voor je klaar. Bovendien kan je er ook virtuele stickers aan toevoegen om je tekening nog echter te maken. Je kan ze bovendien ook op opslaan in de fotorol van je toestel om later nog eens te bewonderen.
– Spelletjes: Per thema zijn er telkens vier spelletjes beschikbaar voor de kleintjes. In het vooraf geinstalleerde thema ‘Koningin Kaatje’ zijn dat volgende spelletjes: Puzzelspel,Schaduwspel, Memory en een Verhaallijnspel.

Toestellen met een front-camera (iPhone 4, iPhone 4S & iPad2) krijgen er ook nog Viktors laatste nieuwe uitvinding bij, de Fotogenerator. Hiermee kruip je zelf in de huid van Kaatje, Kamiel of Viktor in verschillende scènes. Met één druk wordt de camera geactiveerd en zie je jezelf terug in één van de figuren. Ook deze foto kan je bijhouden via de fotorol en zo delen met wie je maar wil.

De app van Kaatjes Tralalaatjes, dat is kijk-, doe- en speelplezier, keer op keer!

Afbeeldingen:

TAGS: