« Noa & Kapoen | Topo USA »

Jop zoekt dezelfde – Kerst Kado

Prijs: gratis
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (5 stemmen)

Loading...

Download:

Deze GRATIS Kerst editie van Jop zoekt dezelfde biedt peuters en kleuters meer dan een standaard Memory spel door aan de innovatieve spel- en leermogelijkheden van Jop zoekt dezelfde een kerst sfeer toe te voegen!

Kenmerken:
* De allerkleinsten kunnen met het Lulu en Tommie spel voor het eerst zelf Memory spelen, waarbij de kerstboom kan worden aangekleed!
* Kinderen kunnen zelf kiezen om met 6, 12 of 20 kaartjes Memory te spelen, maar dan in kerst stijl!
* De foutbeurt-teller biedt kinderen de mogelijkheid om een wedstrijdje Memory met elkaar te spelen met als doel zo min mogelijk aantal foutbeurten te halen.
* Met het vraagteken kunnen alle kaartjes in 1 keer worden omgedraaid om dan automatisch terug te draaien. Dan is het doel om zo snel mogelijk alles te matchen in zo min mogelijk foutbeurten.
* De grote knop leidt naar een scherm waaruit 2 thema’s kan worden gekozen, waarna kan worden gekozen om met 6, 12, 20 stukjes te spelen.
* Met de 5 knoppen in het spel scherm kan naar het startscherm worden terug gegaan, het aantal stukjes aanpassen, at random een ander thema te krijgen met hetzelfde aantal stukjes, alle stukjes 1 keer om te draaien en een nieuwe shuffle binnen het gekozen thema te krijgen.
Naast de 5 knoppen is er ook een teller aanwezig die bijhoudt hoe vaak je niet de juiste kaarten matcht.
* De kleine knop leidt naar het Lulu en Tommie spel waarbij vanuit de linkerrij een kaartje kan worden gekozen en in de rechterrij kan deze worden teruggevonden.

Andere Jop de Giraf Apps:
* Jop zoekt dezelfde
* Jop gaat slapen
* Jop gaat eten
* Jop’s Puzzels
* Jop’s Sinterklaas Puzzels

Afbeeldingen: