« Super Spelling | Super Spelling Winter NL »

Jop gaat slapen

Prijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 3+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (11 stemmen)

Loading...

Download:

Hoe kan je naar bed gaan leuk maken voor kinderen?
Elk kind heeft een vast patroon bij het naar bed gaan, soms gaat dit goed en soms ook niet. Met ‘Jop gaat slapen’ heeft je kind de mogelijkheid Jop de Giraf te helpen bij zijn vaste patroon van opruimen, uitkleden, in bad gaan, haren wassen, afdrogen, tandenpoetsen, pyjama aantrekken, knuffel pakken, boekje voorlezen en kusjes geven, waarna hij gaat dromen over nieuwe avonturen. Jop zal je kind aanmoedigen en laten zien dat naar bed gaan leuk is. Dit gebeurt allemaal op een leuke en interactieve manier.

Hoe start het verhaal?
Met het drukken op de Play knop, begint het verhaal ‘Jop gaat slapen’. Je kind helpt aan de hand van 10 opeenvolgende interactieve scenes Jop de Giraf te gaan slapen. Bij het begin van elke scene wordt je kind door Jop verteld wat er moet gebeuren en hoe hem te helpen. Gedurende de 10 scenes gebruikt je kind verschillende vaardigheden zoals sorteren, kleuren herkennen en tellen door middel van een interactief format dat luisteren, behendigheid en coördinatie vereist. In de laatste scene droomt Jop van nieuwe leuke avonturen.

Extra!
In het startscherm kan ook een aankleedspelletje worden gestart door op het poppengezichtje te drukken. Je kind kan dan kiezen om de poppen Lulu of Tommie aan te kleden met diverse kleertjes en schoenen, waarbij de volgorde van aankleden belangrijk is. Een onderbroek over een broek kan wel, maar ziet er wel raar of juist leuk uit natuurlijk.

Beoordeling:
Enorm leuk interactief boek, zeer kindvriendelijke interface en mooi grafisch vormgegeven.

Afbeeldingen: