contact & informatie

info:
iKind is momenteel onderdeel van www.i-bas.nl.

FEEDBACK:
Zowel voor http://www.iKind.nl als voor de makers van apps is feedback heel belangrijk.
Vind je een app goed, laat dan je waardering zien door te stemmen en/of een positieve reactie te plaatsen
Heb je problemen met een app, werkt hij niet of ontdek je een fout, probeer dan altijd even contact op te nemen met de makers alvorens een negatieve waardering/reactie te geven. Zij waarderen dit enorm en kunnen er dan voor zorgen dat het wordt opgelost.
Ook http://www.iKind.nl hoort graag van mening! Hieronder vind je een contact formulier die je kunt gebruik voor al je suggesties, tips, feedback.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

PRIVACY:
Wanneer je meedoet met een promocode actie en je http://www.iKind.nl je email adres doet toekomen gebruikt http://www.iKind.nl deze alleen voor de betreffende actie, indien je een promocode hebt gewonnen zal deze naar het door jou voor die actie opgegeven email adres worden toegestuurd. Het adres zal hierna alleen nog in een administratief overzicht blijven staan voor maximaal 3 maanden zodat http://www.iKind.nl in die 3 maanden nog kan inzien wie welke code heeft ontvangen. Na 3 maanden worden deze gegevens verwijderd.
Alle gegevens zullen in deze 3 maanden strikt vertrouwelijk worden bewaard en worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, of op een of andere manier openbaar gemaakt.

RECHTEN:
http://www.iKind.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen.
Er kunnen aan de gegevens op de website van iKind geen rechten worden ontleend.
De prijzen van de apps op de website zijn de prijzen van moment van plaatsing op de website, deze kunnen dus verschillen met de prijzen in de AppStore.

AANSPRAKELIJKHEID:
http://www.iKind.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten die in deze website voorkomen. Ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links (verwijzingen) naar websites van derden aanvaardt iKind geen aansprakelijkheid.
http://www.iKind.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties geplaatst door haar bezoekers. Wordt bepaalde inhoud van berichten als kwetsend of ongewenste reclame ervaren worden deze onmiddelijk verwijderd.

COPYRIGHT:
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo’s etc) is eigendom van http://www.iKind.nl of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, mits er een bronvermelding bij staat.
Beelden, bestanden en andere content afkomstig van een applicatie blijft eigendom van de respectievelijke ontwikkelaar van de app en vallen volledig onder hun copyright rechten.
“Apple”, “iTunes”, “iPad″, “iPod”, “iPhone” “iOS” en “iPod Touch” zijn (geregistreerde) handelsmerken van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Alle logo’s, merknamen en ander materiaal zijn en blijven het eigendom van hun respectievelijke eigenaar.