« dierendorpje | Dr. Panda’s Vliegveld »

HeyHey Pix

heyheyPrijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen)

Loading...

Download:

Door de ogen van een kind zie je de wereld zoals hij zou moeten zijn.

HeyHey Pix is een universele app voor iPad 2 (en later), iPhone 4 (en later) en iPod touch (4de generatie). Waarom zouden enkele volwassenen zich mogen amuseren met hun camera apps? Met HeyHey Pix kunnen kinderen foto’s nemen, ze bewerken en delen met de wereld. Je kan je foto’s pimpen met 240 elementjes van de hand van de Gentse street artist Bue the Warrior, elementjes die terug te vinden zijn op muren over de hele wereld.
Bue zijn typische schattige stijl staat erom bekend een glimlach op mensen hun gezicht te toveren en dit is ook wat we met deze app hopen te bereiken. Kinderen kunnen hun kamer decoreren, enkele van Bue’s figuurtjes in een familie portret zetten of een bos tot leven brengen door de bomen een leuk gezichtje te geven. De iPad versie laat kinderen toe van meegeleverde achtergronden te vertrekken. We dagen je uit om de kleurrijkste versie te maken!

Eens je creatie klaar is kan je ze makkelijk delen op Facebook, Twitter of Instagram; of je mailt ze naar je grootouders om hen te tonen waartoe hun kleinkind in staat is.
HeyHey Pix bevat ook gezichtherkenning. Als deze functie één of meerdere gezichten detecteert op je portret kan je leuke gezichtjes toevoegen door willekeurig oogjes, monden, neuzen en hoofddeksels door elkaar te schudden. Pret verzekerd!

Afbeeldingen:
heyhey1 heyhey5 heyhey4 heyhey3 heyhey2