« Sprookjesboom: Draak | Plaatswaarde »

Sprookjesboom: Assepoester

efteling-assepoesterPrijs: gratis  € 1,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (9 stemmen)

Loading...

Download:

Assepoester organiseert een theekransje in haar prachtige kasteel en jij mag haar helpen met de voorbereidingen. Ervaar hoe het is om een echte prinses te zijn.

Speel alle spelletjes achter elkaar of kies ervoor om ze los te spelen. De app biedt eindeloos veel speelplezier in de vertrouwde en veilige Sprookjesboom omgeving.

Spelletjes:
– Zingen: Assepoester is dol op muziek. Maak samen met de vogels een nieuw liedje voor haar. Je mag ook meezingen en je eigen stem opnemen. Kies uit een van de drie bekende Sprookjesboom-liedjes: ‘Het is feest (Assepoester is jarig)’, ‘Stampen stampen’ of ‘Walsen met jou’.
– Muiltje: Bij een theekransje horen prachtige muiltjes. Nu mag jij zelf kiezen welke muiltjes Assepoester aantrekt. Kies een kleur en maak de muiltjes af met prachtige versieringen.
– Vlechten: Assepoester moet er natuurlijk wel mooi uitzien voor het theekransje. Maak een mooie vlecht en help de prinses met haar make-up.
– Theekransje: De gasten zullen snel arriveren, maar nog niet alles staat op tafel voor het theekransje. Help Assepoester met het klaarzetten van de spullen.

De app is zelfstandig te spelen door kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Afbeeldingen:
efteling-assepoester1 efteling-assepoester4 efteling-assepoester3 efteling-assepoester2