« Cute Food | HeyHey Match »

Dyslexie voor iPad

dyslexievooripadPrijs: € 1,99
Beschikbaar: iPad
Leeftijd: 7+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (46 stemmen)

Loading...

Download:

Dyslexie voor iPad is ontwikkeld om mensen met dyslexie ( ook wel lees of woordblind genoemd) en beginnende lezers (vanaf groep 4/5), te ondersteunen bij het op de juiste manier schrijven en spellen van woorden.

Dyslexie App is geen spiekbriefje maar een hulpmiddel. Alle in deze App genoemde regels en tips zijn nl. voor iedereen die leert lezen en schrijven beschikbaar. Mensen die al langer lezen en schrijven passen deze regels automatisch (zonder er bij na te denken) toe.

Juist het niet herkennen van deze regels en structuren maakt het voor mensen met Dyslexie zo moelijk om zonder fouten te spellen en te schrijven. Veel herhalen en het zien van de regels helpt hierbij.

Deze App kan worden gebruikt als spellingshulp bij het schrijven maar ook als naslagwerk voor het opzoeken van spellingsregels.
Makkelijk bij het maken van huiswerk maar ook als hulpmiddel op school, op het werk of onderweg.
Alle woordenlijsten zijn beschikbaar, u hoeft deze niet apart via in-Apps aan te schaffen. (Dyslexie App is ook verkrijgbaar voor iPod & iPhone).

Note: In de appstore treft u veel apps aan die geschikt zijn voor kleine kinderen met als doel het lezen van woorden te ontwikkelen. Dyslexie App is niet voor dit doel geschikt. Dyslexie App is ontwikkeld voor kinderen en volwassenen die over basis kennis van het lezen beschikken, maar door hun dyslexie veel spelfouten maken. Deze app geeft een extra geheugensteun die het zelfvertrouwen stimuleert. Veel herhalen en extra visuele steun dragen bij in het beter kunnen omgaan met dyslexie.

Afbeeldingen:
dyslexievooripad1 dyslexievooripad2 dyslexievooripad3 dyslexievooripad4 dyslexievooripad5