« UP +- | Het menselijk lichaam »

Beyond Cats! Oefensommen voor groep 3

beondcatsgroep3Prijs: € 2,99
Beschikbaar: iPad iPhone iPod
Leeftijd: 4+

Lezers waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (7 stemmen)

Loading...

Download:

Ben je op zoek naar een WISKUNDE app die MEER biedt dan meerkeuzevragen?

Dan is hier de WISKUNDE oefen app waar je naar op zoek was. . . een app die oefeningen voor Herkennen, Tellen, Optellen, Aftrekken, Kleuren, Indeling, Soort Vorm, Patronen, Meetkunde en Gegevens bevat, voor uw kind gedurende het hele jaar!

Je kind zal zich vermaken met wisselende inhoud, iedere keer dat hij of zij Beyond Cats! speelt. Er zijn bijna 200 soorten vragen, met DUIZENDEN mogelijke vraag- en antwoordcombinaties. Het wordt geen moment saai. Vragen en onderwerpen worden geleidelijk geïntroduceerd, dus de app blijft uitdagende vragen stellen, zelfs als het kind de app al maanden gebruikt.

Terwijl de kinderen hun rekenvaardigheid blijven oefenen met Beyond Cats! worden de patronen die worden gebruikt bij het rekenen gedurende het spel aangevuld.

Deze apps bieden een unieke meerkeuze spelervaring waarmee de speler op ELK moment zelf zijn of haar antwoorden kan controleren – schuif naar rechts voor de antwoord puzzel controle.

Daarom zeggen we dat onze apps VERDER gaan dan meerkeuzevragen.

Wanneer je naar rechts schuift voor de antwoord puzzel controle, controleer dan of alle puzzelstukjes op hun plaats liggen. Als er puzzelstukjes zijn verwisseld zijn er enkele foute antwoorden. Tik op de misplaatste puzzelstukjes om ze terug in het spel te sturen. Het antwoord waar je naar op zoek was is weer beschikbaar. Blijf proberen!

Hoeveel wilde dieren kun je verzamelen?

Deze indeling stimuleert vertraagde voldoening en kritische denkvaardigheden zoals strategische bekwaamheid, redeneren aan de hand van de situatie, redeneren aan de hand van de omgeving en een gevoel van zelfstandigheid. Allemaal levenslessen bij uitstek.

GEVOEL VOOR GETALLEN:
*Herkennen
*Tellen
*Rangschikken
*Relativiteit
*Optellen
*Aftrekken

GEVOEL VOOR GEOMETRIE:
*Kleuren
*Indeling
*Soort vorm
*Plaatsing
*Patronen
*Symmetrie
*Meetkunde en Gegevens

Afbeeldingen:
beondcatsgroep3-1 beondcatsgroep3-5 beondcatsgroep3-4 beondcatsgroep3-3 beondcatsgroep3-2

TAGS: